Курс Venture DeepDive 01.06.22-15.07.22

Курс Venture DeepDive 01.06.22-15.07.22

Tags
Property

Genesis запускає новий авторський курс про венчурні інвестиції

IT-компанія Genesis анонсувала запуск нової освітньої програми Venture DeepDive, безкоштовного авторського онлайн-курсу про венчурні інвестиції та розвиток інвестиційних проєктів. Першочергово програма орієнтована на тих, хто вже має понад рік досвіду роботи у сферах аналітики, фінансів, консалтингу або інвестицій та хоче набути нових знань і навичок.

«Війна в країні точиться вже понад два місяці. Криза в економіці й на ринку праці вже насувається, її наслідки неминучі. Але варто намагатися побачити в кризі й можливості. Ми хочемо ділитися нашим досвідом у сфері венчурного інвестування з управлінцями з дотичних сфер. Опанувавши нові навички, вони створюватимуть десятки й сотні нових робочих місць у майбутньому. Без цього неможливий розвиток української економіки», – зазначив керівник напряму освітніх проєктів Genesis Олексій Ніщик. Програму розробили фахівці Genesis разом із провідними експертами венчурного ринку – партнерами фондів Horizon Capital, Flyer One Ventures, TA Ventures та засновниками успішних українських стартапів Solidgate, Liki24, Awesomic тощо.

Навчання розпочнеться 1 червня та триватиме 7 тижнів, протягом яких учасники дізнаються про:

  • структуру ринку IT-продуктів;
  • стратегії розвитку й просування стартапів;
  • основи юніт-економіки;
  • монетизації цифрових продуктів.

Окрім цього, на курсі обговорюватимуться успішні case studies, як-от придбання стартапу Vochi гігантом Pinterest (за участі засновників стартапу), історія участі українців Awesomic в одному з найбільших у світі бізнес-інкубаторів Y Combinator та багато інших.

Курс Venture DeepDive безкоштовний, та для участі у ньому потрібно пройти відбір, який складатиметься з декількох етапів: онлайн-тестування, завдання у вигляді кейсу та особистої співбесіди. Ті, які успішно пройдуть всі етапи, будуть зараховані на курс.

Подати заявку на участь у програмі можна до 13 травня тут

Більш детальна інформація про Venture DeepDive – на сайті курсу.